CITÁT TÝDNE: Bionicle budou v srpnu pryč, ale díky Hero Factory zůstanou nadále!
Přečtěte si prosím Pravidla Blogu >>>ZDE<<< . Děkuji.

Recenze: Skrall STARS

1. dubna 2010 v 10:04 | Conner Uzumaki |  Recenze
Takže tady je 2/? z narozeninových článků :) Recenze na Skralla STARS (tywoe teď jsem málem napsal SARS xD xD) ,který byl posledním chybějícím do mé sbírky :)
15
Krabka good, 85% C.č.

16
Zezadu furtec stejná :-)
17
Toto se vysype z krabice... Dílků je docela dost :)
18
A tady je. Vypadá cool!!
19
Detail.  Maska jako u Skralla  a Fera, ale mu sedí. 85%.
Nevýhoda je trochu dlouhý "krk", takže vypadá jako černá žirafa xD
20
Ty chrániče ramen good, jenže vždycky jak se manipuluje s rukama, tak se kříží a někdy do sebe zaklesnou :-D 90%
21
Meč. Takový "retro", ale docela se hodí. 75%
22
Útočná pozice
23
Obranná pozice
+ -
  • +
  • Chrániče
  • Helma
  • Konstrukce
  • Sladění barev
  • Celkový vzhled
  • -
  • Chrániče se kříží
  • Dlouhý krk
  • Cena
Skrall je good, na krabici vypadá tk "obyčejně", ale obyčejný není v reále :-) 80%
24
A tady už je celý, kompletně zlatý Tahu!! Vypadá fakt suprově!
25
A tady je celá sbírka!
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Liman Liman | E-mail | 1. dubna 2010 v 10:07 | Reagovat

Good a jé první komentík :-D .

2 Conner Uzumaki Conner Uzumaki | E-mail | Web | 1. dubna 2010 v 10:29 | Reagovat

[1]: K čemu vám to je když furt píšete "první koment!!" ? Vždyť to je tak strašně dětnský... Všichni vidí že máte 1. koment ne? Kdyby za to byla nějaká cena tak neřeknu, ale za chvíli za to budou bany xD

3 Yondaime Yondaime | 1. dubna 2010 v 10:47 | Reagovat

coooooooooool!bio sice už nezbírám(jen PM),ale fakt cool!omg jestli se mi to zase začnelíbit,takti něco udělám :D.šetřím totiš na pevnost lavatraz a necu utrácet za stars:D.

4 axonn axonn | 1. dubna 2010 v 11:03 | Reagovat

conere mohl bys sbirat i lego ben 10 ja uz mam jednoho :-)

5 Toa ()()()% Toa ()()()% | 1. dubna 2010 v 12:15 | Reagovat

Good job mite 8-)
já už mám všechny stars docela dlouho, ale ty zas máš blog, kde to můžeš zveřejnit a udělat recenzi aby se zvýšil prodej XD

mohl bys dát please i recenzi na tahua v "golden armor" ? :-)

6 Conner Uzumaki Conner Uzumaki | E-mail | Web | 1. dubna 2010 v 14:49 | Reagovat

[5]: Možná

[4]: 400,- za jednoho to tak :-D

[3]: Lavatraz? Je to malý a předražený :-D Kup si Stars :-)

7 toa cokl toa cokl | E-mail | Web | 2. dubna 2010 v 7:01 | Reagovat

wow!ja bych si je koupil vsechny naraz ale setrim na notebook(muj vlastni).
a uz mam na mem blogu to pranicko. xd

8 toa živlu toa živlu | 2. dubna 2010 v 21:56 | Reagovat

já budu mít posledního stars příští týden,tky mi jako poslední chybí skrall.kdybych chtěl tak už jsem ho měl minulí měsíc,ale i tak,na něco jako toto stojí za to si počkat ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Snad se Vám tu líbí a příjdete zas :-)free counters