CITÁT TÝDNE: Bionicle budou v srpnu pryč, ale díky Hero Factory zůstanou nadále!
Přečtěte si prosím Pravidla Blogu >>>ZDE<<< . Děkuji.

Recenze: Toa Mata Nui

4. září 2009 v 14:19 | Conner Uzumaki |  Recenze
Tak, tady je recka na.... Toa Mata Nuie
Krabice. Fakt gigantická, asi jako u Jetraxe. Nádhera. 100%. C.č.

Zezadu. TMN, funkce, Legends a scény z filmu.
Otevře se a jsou tam 3 pytlíky a 2 návody.
Vybalený
Pytlík č.1- tělo. Dílků mááálo :-D
Ale nachází se tam nej dílek- Zlatá igna!
Postavený. Zatím vypadá hodně srandovně :-D
Pytlík č.2- nohy. Tady už je těch dílků víc!
Btw, když jsem začal stavět tohle, myslel jsem, že je to stehno, a ona je to šlapka :-D
Celá noha. Vážně obří a gooodově propracovaná. Odzvonilo "zlatý český ručičky", tohle jsou "zlatý Mata-Nuiský nožičky" :-D
Tlo konečně dodělaný + ty nohy.
Tělo super, propracované a mohutné. 90%
Nohy, o těch jsem už mluvil. 100%
Pytlík č.3- ruce. Dílků tak středně
Tady je ruka s prstíkama. Prsty fakt super. Napadlo mě něco, co by se s nima dalo udělat, ale bylo by to zneuctění Mata Nuie!!! :-D
Meč dobrý, ale moh být o něco lepší. 85%
Štít- čekal jsem víc ale goood. 80%
Tady je celý. Nádhera!!!!
Poznámka: Je zase o něco tmavší, zas to dělá blesk u foťáku.
Zlatá Ignika krásná, lepší než stříbrná. 100%
Dolní část. Mohla by se vyplnit ta mezera nad spodním chráničem těla, no co.
Zboku
Štít s roztáhnutýma spárama (nedělá se to automaticky, ručně :-( )
Zezadu, má fakt 2 Lifecountery
Beze zbraní (Karate!!! :-D)
Útočná pozice
Obranná pozice
+ a -
  • +
  • Zlatá Ignika
  • Nohy
  • Velikost
  • Zbraně
  • Prsty
  • Výzbroj
  • Propracovanost
  • Celkový dojem
  • -
  • Cena
Fakt super. Je to můj nejkrásnější a největší (pokud nepočítám stroje) Bionicle. Jsem se trochu obával, že za tu cenu nebude stát, ale věřte že stojí. Neměl by chybět v žádné sbírce.
Celkem 100%.
Malý bonus- porovnání s Glatorianem Mata Nuiem.
Nevěřte Mořelega co se týče výšek- mají tam napsáno 33 cm a já ho měřil a má 37!!!!!! :-D
Fakt krása
 

39 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Strakk Strakk | Web | 4. září 2009 v 14:27 | Reagovat

sa máš!a inak goooood recka!

2 takanuva artus takanuva artus | E-mail | Web | 4. září 2009 v 14:28 | Reagovat

good!! :D

3 Vastus Vastus | E-mail | Web | 4. září 2009 v 14:33 | Reagovat

Se máš kdes ho koupil nebo si ho obědnal na internetu?

4 dr.ignika maxilos dr.ignika maxilos | E-mail | Web | 4. září 2009 v 14:37 | Reagovat

do....ty mas toa mata-nuie?? O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O  O_O

5 TUMA TUMA | Web | 4. září 2009 v 14:39 | Reagovat

já mám uplnš všechny bionicle legends ;-)  ;-)

6 vampi vampi | 4. září 2009 v 14:49 | Reagovat

:-D  :-D  :-D  :-D hihi ja si teď objednal a už se na něj těším a mimochodem jak sem viděl ten film tak sem začal mít oblíbence tumu XD já sem mocný tuma XD XD :-D  :-D  :-D  :-D

7 Toa ()()()% Toa ()()()% | 4. září 2009 v 15:25 | Reagovat

jj Toa Mata Nui je NEJ Bionicle vůbec (asi)
je totálně skvělej a zlatá Ignika je 100000000000x lepší než ta "hnusná stříbrná" fakt bez Mata Nuiíka není ničí sbírka celá  ;-)  8-)  :D

8 TUMA TUMA | Web | 4. září 2009 v 15:49 | Reagovat

[7]: řeknuti jen jednu věc kdybis to pochopil věděl bys že kdyš se dělaj bio souboje tak to může bejt sost dobrá víhra 1.místo zlatá maska 2.místo stříbená maska a 3.místo maska od mata nuje

9 Xerox Xerox | Web | 4. září 2009 v 15:52 | Reagovat

Super!

10 icarax icarax | 4. září 2009 v 16:38 | Reagovat

gooooood recka se máš
já ho skusím sehnat po vánocích  :-D

11 krysa10 krysa10 | Web | 4. září 2009 v 17:30 | Reagovat

kua, chtěl jsem ho mít dřív než ty  :D tak nevadí, tky si ho brzy koupim

12 Aranir Aranir | 4. září 2009 v 18:33 | Reagovat

je božííííííííííííííííííííííí

13 Vastus Vastus | E-mail | Web | 4. září 2009 v 18:38 | Reagovat

Kdes ho koupil nebo sis ho obědnal po internetu.

14 Conner Uzumaki Conner Uzumaki | E-mail | Web | 4. září 2009 v 18:40 | Reagovat

[4]: Jo mám :-)

[10]: Jestli ještě bude po Vánocích, je to limitovaná edice

[7]: Jo jo jo, moje slova, ale stř. Igna není hnusná, docela good ale zlazá je lepší

[6]: Mě se začal po filmu líbit Berix :-D :-D :-D

[5]: I stroje vč. Baranuse?

[3]: Na netu. V obchodech máš 0,00001% šanci že ho koupíš v ČR v kamennémm. Mám ho z Morelega

15 zaktan zaktan | E-mail | Web | 4. září 2009 v 18:46 | Reagovat

je skvělej,já ho taky objednal,už je na cestě

16 tuzo tuzo | Web | 4. září 2009 v 19:14 | Reagovat

je fakt skvelý!!!

17 Danouš Danouš | 4. září 2009 v 19:15 | Reagovat

Mega bionicl!!! A super recenze!!!

18 Solek Solek | E-mail | 4. září 2009 v 19:42 | Reagovat

very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very very
good :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

19 Solek Solek | E-mail | 4. září 2009 v 19:44 | Reagovat

mega bio

20 pepa pepa | E-mail | 4. září 2009 v 20:00 | Reagovat

:-)  :-)  :-) hustý sešdobrej :-)

21 Takutanuva Takutanuva | 4. září 2009 v 21:15 | Reagovat

JE good ale nwm nekupoval bach ho, malej stačí :D Jediná coool věc je igna

22 radagabi radagabi | Web | 4. září 2009 v 22:16 | Reagovat

Taky se mi moc nelíbí...KDyby se nejmenoval mata-nui tak ho nekoupím

23 krysa10 krysa10 | Web | 5. září 2009 v 7:46 | Reagovat

[14]: nn, touhle dobou u5 TMN budev ve v3ech Bambul9ch a Pompech

24 Yondaime Yondaime | Web | 5. září 2009 v 8:28 | Reagovat

[23]: fakt?já si totiš přeju k narozkám kiinu,stroniuse,mata-nui a ackara,ktomu tumu a tmn sem chtěl na vánoce a jestli už nebude,tak bych ho musel mít ted :-?

25 icarax icarax | 5. září 2009 v 8:36 | Reagovat

[14]: njn risknuto za plnou cenu nebudu kupovat

26 Fire Tribe Fire Tribe | 5. září 2009 v 9:16 | Reagovat

chcem legends este nemam ani jedneho neviete ci sa uz nepradavaju na slovensku v dracikoch alebo tesco ? pls odpovedzte diky  :-D

27 BIONICLE v AKCI BIONICLE v AKCI | E-mail | Web | 5. září 2009 v 9:42 | Reagovat

tyjo toho chci ale asi si kupim prvne toho malyho jeste uvidi ma chdote namuj blog obnovuju ho mam tma tet bleskovku

29 Mata nui100 Mata nui100 | 5. září 2009 v 11:24 | Reagovat

ja si budu na vanoce kupovat Thornatus V9

30 Toa ()()()% Toa ()()()% | 5. září 2009 v 11:44 | Reagovat

[14]: proč tam mam asi ty úvozovky( " )  :D

31 Vastus Vastus | 5. září 2009 v 16:05 | Reagovat

Hele Lidi mě z těch Legendy bude stačit Skopio :-D  :-D  :-D Už ho mám jístého do konce zaří už bude u mě doma :-)

32 vampi vampi | 5. září 2009 v 17:37 | Reagovat

ja ho už viděl i v bambuli v galerii butovice :-D

33 Vorox Vorox | Web | 5. září 2009 v 23:01 | Reagovat

supr..

34 Toa Ignika Toa Ignika | Web | 6. září 2009 v 11:31 | Reagovat

ja ho ceeeeeeeeeeeeeeeeeem XD

35 radagabi radagabi | Web | 6. září 2009 v 13:36 | Reagovat

Já už Toa Mata-nuie viděl i v kamenným obchodě...

36 MATA  NUI MATA NUI | 6. září 2009 v 18:53 | Reagovat

ach jo..... ja ho chci ale rodice me ho nedovoli...... ach jo........... :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(

37 MATA  NUI MATA NUI | 6. září 2009 v 19:04 | Reagovat

[14]: jo je limitovaná edice ale třeba nocturn je taky limitovaná edice a sehnal sem ho na 4kids v srpnu a mahri byli v roce 2007

38 MATA  NUI MATA NUI | 6. září 2009 v 19:39 | Reagovat

jo a mam ještě dotaz, ta zlatá igna se dává taky na tu hlavu jako u glatorian??

39 Conner Uzumaki Conner Uzumaki | E-mail | Web | 6. září 2009 v 20:02 | Reagovat

[38]: NN, ta se dává normálně zepředu jako u T.Igniky

[37]:  nás je v Dráčikovi furt, za 349,- Kč :-D

[36]: A to je jako problém :-D Jsou to tvý prachy, ne? No, mamka s babčou z toho nebyly zrovna nadšené, ale líbí se jim :-)

[35]: Kde???? U nás tedy není....

[28]: Přesně- tam jsem ho koupil

[31]: Mě bude z Legends stačit Skopio, Thornatus, Kaxium, Cendox :-D Jsem skromný :-D :-D :-D :-D Ale většina bude asi až na Vánoce :-(

[26]: V Dáčikovi už je máme, ale bez Strojů, jenom Legends. A lamy v Tescu ještě nemaj :-D To jsem právě čuměl, já už mám všechny a tam ani jeden :-D :-D

40 Certas Certas | 7. září 2009 v 15:29 | Reagovat

gooooooooooooooood ale jenom my nejde do sebe zlatá maska (je good ale)ale k tomu to žlutý tělo moc se to nehodí třeba zaltý tělo by možná se ktomu ho ale žlutý ale jinak je good já už sem si ho objednal a asi za hodinu dvě mi přijde jupí :-D jo a s tim Tescem máš pravdu já takhle čumim v Tescu těšim jak si koupim Mata-Nui a O_O neni tam :-D

41 Certas Certas | 7. září 2009 v 15:32 | Reagovat

ta poslední věta je na toho nej spisovatele(nevim jak jinak to napsat) příběhů o Bionicle :-D

42 vampi vampi | 7. září 2009 v 16:43 | Reagovat

už jdu za chvíli na poštu kde na mě čeká máťa :-P

43 vampi vampi | 7. září 2009 v 16:43 | Reagovat

tím máťou myslím toa mata nue :-D

44 MATA  NUI MATA NUI | 7. září 2009 v 19:41 | Reagovat

[39]: to jo ale voni sou krapet staromódní XD

45 vampi vampi | 7. září 2009 v 19:45 | Reagovat

tak TMN už je na poličce a musim říct že je super

46 Kiina Kiina | Web | 8. září 2009 v 12:35 | Reagovat

to je velký rozdíl

47 adam lev adam lev | E-mail | 9. září 2009 v 13:17 | Reagovat

supéééééééééééér O_O  ty se maš

48 pirakas pirakas | E-mail | Web | 11. září 2009 v 20:01 | Reagovat

hustý pls koukněte se na můj blog

49 Vezon Vezon | Web | 11. září 2009 v 23:42 | Reagovat

je best uplně nejlepší taky bych ho chtel , super recka

50 honza1 honza1 | E-mail | 9. října 2009 v 13:40 | Reagovat

super :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

51 akar akar | E-mail | 24. října 2009 v 19:27 | Reagovat

je hezkej já ho možná budumít v pátek. :-(  :-(

52 Mata Nui Mata Nui | 2. ledna 2010 v 13:44 | Reagovat

kde seženu to DvD o glatorianech pls rekněte
:-D

53 thok thok | 9. ledna 2010 v 13:29 | Reagovat

ahoj fakt super a já už ty nic neporuším prosím

54 tahumata tahumata | Web | 16. ledna 2010 v 13:03 | Reagovat

je super :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-)  :-)  :-)  :-)

55 tahumata tahumata | Web | 16. ledna 2010 v 13:05 | Reagovat

je supeeeeeeeeeeeeerrrrr :-D  :-D  :-D

56 Ogame Ogame | 18. ledna 2010 v 14:18 | Reagovat

fakt super mám ho a sice nevím kolik stál ale snat to stálo za to  :-D  :-D
a já jsem mu přidal jsem thornax z mého geula je to jednoduché stačí připojit na zapěstí thornax :-D  :-D  8-)  :D

57 bioniclebook bioniclebook | 13. dubna 2010 v 18:04 | Reagovat

byl drahý :-x

58 Mata Nui Mata Nui | 18. května 2010 v 18:26 | Reagovat

Toa Mata Nui se mi moc líbí a chtěl byh ho koupit přes Internet 8-).Až ho budou mít tak ho koupím :-).

59 Buenoslaff Buenoslaff | 18. května 2010 v 18:28 | Reagovat

[42]: je blbec!!!!!!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

60 toa mata nui toa mata nui | E-mail | 7. června 2010 v 20:14 | Reagovat

taky se mi moc líbí ale netušil jsem že je tak velkej a taky by mě zajímala cena. O_O  :-)

61 mata nui mata nui | 9. července 2010 v 9:13 | Reagovat

ten je moc hezkej hlavně ta maska je mnohe vjetší než u mata nuiho a jak je velkej fuj mrazí mě stoho v zádech :-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-)

62 honta honta | 8. října 2010 v 18:47 | Reagovat

[4]: O_O  O_O  O_O  magore

63 Hell scream Hell scream | 8. listopadu 2010 v 20:24 | Reagovat

kde bych ho sehnal?

64 Hell scream Hell scream | E-mail | 9. listopadu 2010 v 14:10 | Reagovat

jenom ještě něco, to co kupuješ určitě nenjsou tvoje peníze, neni možný aby puberťák(jestli si dítě tak dítě)měl skoro všechny bionicli. teda aspoň né všichni nejsou za tvé peníze, že?

65 Arthas Arthas | E-mail | 20. listopadu 2010 v 16:14 | Reagovat

[64]:Nejsou,je to rozmazlenej spratek co každý svůj prd píše na net , kupuje mu to strejček ( Bionicly,SMS na 4story ...) :-)

66 Getrakk Getrakk | 21. prosince 2010 v 23:26 | Reagovat

Mně se moc nelíbí ... jako že , to tělo to celé kazí, podle mě je fakt hnusnej,normál mata nui je lepší :-( čekal jsem více , za tu cenu to je bída,Tuma je lepší :-)

67 Getrakk Getrakk | Web | 15. ledna 2011 v 15:39 | Reagovat

Hele,měním názor xD JE SUPER !!! SUPROVEJ,VELKEJ,SKĚVLÝ NOHY,EXTRA SUPER MASKA DRSNÝ TĚLO, 2 LIFECOUNTERY ... PROSTĚ AWESOME !!

68 toa gresh toa gresh | E-mail | 31. ledna 2011 v 10:53 | Reagovat

super nemuzu si ho dovolit ale mam malyho chtel bych mit i velkyho ty se mas

69 toa gresh toa gresh | 31. ledna 2011 v 10:55 | Reagovat

ty se mas ja mam jen malyho ale velkyho bych chtel taky

70 Skrimix Skrimix | Web | 15. března 2011 v 19:00 | Reagovat

good!:DD!

71 co mam napsat co mam napsat | 18. srpna 2011 v 11:48 | Reagovat

já na něj šetřim sice mám všechny legends a glatorian ale tohodle chci nejvíc :-)

72 CarverStacy23 CarverStacy23 | E-mail | Web | 1. června 2012 v 11:19 | Reagovat

I opine that to get the <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/home-loans">home loans</a> from creditors you must have a great reason. Nevertheless, one time I have received a term loan, just because I wanted to buy a building.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Snad se Vám tu líbí a příjdete zas :-)free counters