CITÁT TÝDNE: Bionicle budou v srpnu pryč, ale díky Hero Factory zůstanou nadále!
Přečtěte si prosím Pravidla Blogu >>>ZDE<<< . Děkuji.

Recenze: Vastus

16. července 2009 v 11:55 | Conner Uzumaki |  Recenze
Tak, rec na Vastuse. Nebo na Vasta? Nwm :-D
Krabka. 90%. c.č.

Zezadu
Tohle se vysype.
Dílky. Za tu cenu dost.
Návod (to modrý je ponožka)
Tělo&nohy. No, nohy ve srovnání s Mata Nuiem bída. 70% Tělo hezky udělané 85%
A tady celej. Vážně good!
Maska. Zvláštní v dobrém slova smyslu.
Zbraň. Fakt dobrá a ta trubice je fakt dobrá
Hadí chrániče. To se mi na něm líbí asik nejvíc.
Útočná pozice
Obranná pozice
+ a -
  • +
  • Helma
  • Zbraň
  • Hadí chrániče
  • Tělo
  • Celkově
  • Cena
  • -
  • Nohy
Vastus je fakt dobrej. Doporučuju. Celkem 85%
 

24 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 tamaru tamaru | Web | 16. července 2009 v 12:05 | Reagovat

je fakt moc hezkej :-D se na něj těšim :-D jinak na Vastuse ;-)  :-D

2 Brutaka Brutaka | E-mail | Web | 16. července 2009 v 12:07 | Reagovat

super recenze
PS: dnes budu mýt taky vastuce , stroniuse a knock auta

3 Brutaka Brutaka | E-mail | Web | 16. července 2009 v 12:08 | Reagovat

sorry jsem skopio a né brutaka

4 xixao xixao | E-mail | 16. července 2009 v 12:20 | Reagovat

dobrej ja ho mam taky

5 upr nuju upr nuju | Web | 16. července 2009 v 12:42 | Reagovat

good

6 takanuva artus takanuva artus | E-mail | Web | 16. července 2009 v 12:50 | Reagovat

ggod :)

7 Onua Onua | 16. července 2009 v 13:53 | Reagovat

se mas ho chci taky :-D

8 Makuta-Icarax Makuta-Icarax | Web | 16. července 2009 v 14:09 | Reagovat

dobrý

9 Vastus Vastus | E-mail | Web | 16. července 2009 v 22:12 | Reagovat

Good já věděl že sem skvělej 8-)

10 Vastus Vastus | E-mail | Web | 16. července 2009 v 22:13 | Reagovat

Ale taky si mi moch dát 100.

11 vampi vampi | 17. července 2009 v 17:13 | Reagovat

jo docela ujde ja už mam mata nue a kiinu ta je fakt boží 8-)

12 Aranis Aranis | 17. července 2009 v 21:35 | Reagovat

Caw,lidi pls poradte kterej je hezci? Ackar nebo Gelu??? Jinak vastus je celkem
good ale vadi mi ta zbran jako u rakshi (NEE ze by byla hnusna je upe bozi akorat ze s ni nejde moc hejbat .P )takze bud urvat jednu ruku jen hejbat z tyci , nej sou mece a pls poradte!!

13 toa likan toa likan | E-mail | 17. července 2009 v 21:40 | Reagovat

Aranisi mě se víc líbí gelu
supr recenze musim ho mít

14 toa likan toa likan | E-mail | 17. července 2009 v 21:41 | Reagovat

ty voho ted jsem si toho teprve všim co to je za zbran to je nějaká kosa 8-O  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

15 toa likan toa likan | E-mail | 17. července 2009 v 21:43 | Reagovat

sory ja se splet ackar ackar 4ever rozhodně

16 tuzo tuzo | Web | 18. července 2009 v 6:54 | Reagovat

je skvelý určite si ho kúpim!

17 ACKAR ACKAR | 20. července 2009 v 17:55 | Reagovat

já si koupím ackara :-P  :-D

18 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:09 | Reagovat

njn, ja uz se stejne rozhodl pro gelua protoze na ackarovi mi vadi helma od berixe,a ze je takovej... no jak bych to jen rekl , neoriginalni nebo ja nwm ale spis k inikum,nebo phantoka  :-P

19 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:10 | Reagovat

jo, a von nebude v The Legend Reborn Gelu? protoze na bionicle.com sou hlasy jen : greshe,ackara,kiiny , mata nuie,berixe (mozna este nkoho na kteryho si nevzpomenu) ale Gelu nikde
O_O

20 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 20:50 | Reagovat

ož so to pochopil tdle byl 1. dil  :-D protoze v reviewu na stroniuse na youtubu rikal ze ma v filmu peknej hlas... 8-)

21 Aranis Aranis | 23. července 2009 v 10:43 | Reagovat

ok, tak je to pravda ,na bionicle . com sou info o filmu a tam je characters a nevidim gelua  :-(

22 Mata nui Mata nui | E-mail | 27. července 2009 v 19:24 | Reagovat

oh gooooooooooooooood!

23 Axonn XP Axonn XP | Web | 30. července 2009 v 12:28 | Reagovat

je super asi si koupim jeho,stroniuse,mata-nuie a kiinu a umam skopia

24 akar akar | E-mail | 4. října 2009 v 12:38 | Reagovat

Ty máš vastuse já ho mám 23.

25 hgfu hgfu | 26. února 2010 v 18:51 | Reagovat

Vastsus je prostě:COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D  :-D  :-D  :-D

26 Skrimix Skrimix | Web | 14. března 2011 v 20:40 | Reagovat

good!

27 Skrimix Skrimix | Web | 14. března 2011 v 20:41 | Reagovat

Connere moc ti děkuju,že si mně odbloknul,už se budu chovat!Slušně slibuju!

28 dracosurge dracosurge | Web | 3. listopadu 2011 v 19:12 | Reagovat

:-D  :-D  :-D  :-D tady je i blog

29 jn1spion jn1spion | Web | 14. července 2012 v 14:20 | Reagovat

Vastuse mám asi nejradši,noooo možná že víc Gelua :D tak asi na stejno :D Jinak mám Glatorian Legends,Agori i normální Glatorian všechny 8-) jen mi chybí pár vozidel,asi 3 nebo 4.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Snad se Vám tu líbí a příjdete zas :-)free counters