CITÁT TÝDNE: Bionicle budou v srpnu pryč, ale díky Hero Factory zůstanou nadále!
Přečtěte si prosím Pravidla Blogu >>>ZDE<<< . Děkuji.

Recenze: Mata Nui

15. července 2009 v 11:21 | Conner Uzumaki |  Recenze
Tak, tu je ta slibovaná rec na Mata Nuie
Krabka 90%. C.č.

Zezadu
Vysypáno :-D
Seskládaný. Dílků za tu cenu docela dost. 85%
Nezbytný návod. A jde se na to!
Nedodělané tělo a nohy. Nohy robustní, stabilní, akorát se ten spodní chránič kýve. 90%
A tady ho máme. Fakt Bůh Bionicle.
Maska. Skoro stejná jak Ignika, akorát že je žlutá a hrozně malá x-D
Skarab štít. Hodí se k němu víc než nějakej meč či co. 85%
Ramenní chrániče. Good!
Útočná pozice
Obranná pozice
Poznámka pod čarou: Mata Nui je ve skutečnosti trochu tmavší, spíš do oranžova. Je teplo, slunko (Fuj, nenávidím!!!!) a foťák dělá světlejší fotky.
+ a -
  • +
  • Nohy
  • Štít
  • Chrániče
  • Maska jak Ignika
  • Celkově skvělý dojem
  • Cena
  • -
  • Malá maska (ale kdoví, jak by vypadal s velkou x-D Zkisím vyfotit x-D)
  • Viklavé spodní chrániče nohou
Není co dodat. Mata Nui se fakt podařil. Teď se tady na něho koukám a říkám si, jak je krásnej. Celkem 90%
Příště: Vastus
 

18 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 nill-garn nill-garn | 15. července 2009 v 11:24 | Reagovat

dobra recenze

2 Skopio Skopio | E-mail | Web | 15. července 2009 v 11:29 | Reagovat

hustý!

3 Skopio Skopio | E-mail | Web | 15. července 2009 v 11:31 | Reagovat

dnes budu mýt vastuse :-D

4 Skopio Skopio | E-mail | Web | 15. července 2009 v 11:35 | Reagovat

tak jsem tu zase já  :-D prosím prosímm connere přihlásíš se do mojí soutěže o transformers

5 xixao xixao | E-mail | 15. července 2009 v 11:37 | Reagovat

ja budu mý film4 bionicle :-D  :-D

6 Vorox Vorox | Web | 15. července 2009 v 12:33 | Reagovat

Super! ho chci xD

7 Skopio Skopio | E-mail | Web | 15. července 2009 v 12:49 | Reagovat

ahoj já bych podtřeboval poradit,zrovna jsi chci objednat nějakou legendu ale nevím jakou
bud stroniuse nebo gelua
Ps promin konere že to nepíšu do poradny ale tam moc lidí neodepisuje

8 Conner Uzumaki- Webmaster Conner Uzumaki- Webmaster | E-mail | Web | 15. července 2009 v 12:57 | Reagovat

[7]: To je moc těřký, ale asi Stronia.

[4]: Mrknu se

9 upr nuju upr nuju | Web | 15. července 2009 v 13:04 | Reagovat

ale maska je ignika

10 Skopio Skopio | E-mail | Web | 15. července 2009 v 13:09 | Reagovat

tak jo dnes večer budu mýt nového transformera stroniuse a ješte Vastuse!!

11 takanuva artus takanuva artus | E-mail | Web | 15. července 2009 v 13:29 | Reagovat

hustej!

12 solek solek | E-mail | Web | 15. července 2009 v 13:45 | Reagovat

já bohy moc nestavim ale před nakou dobou jsem postavil boha svého ná boženství :-P

13 Vastus Vastus | E-mail | Web | 15. července 2009 v 15:32 | Reagovat

Dobrý já si budu moct koupit legends až vyjdou nebo možná pojedeme do legolandu a tam je maj.

14 Vastus Vastus | E-mail | Web | 15. července 2009 v 15:38 | Reagovat

A bude recenze i na Vastuse?

15 STRAKK STRAKK | Web | 15. července 2009 v 15:56 | Reagovat

mega super

16 Phantoka Pohatu Phantoka Pohatu | E-mail | Web | 15. července 2009 v 16:39 | Reagovat

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

17 radagabi radagabi | Web | 15. července 2009 v 16:45 | Reagovat

Super :),co dodat.Líbí se mi na něm hlavně takovej netradiční styl..

18 mahri nuparu(kaja) mahri nuparu(kaja) | Web | 15. července 2009 v 17:26 | Reagovat

jj,je skvělej!a s tou barvou máš pravdu,a taky mi to tak blbě fotí!

19 nill-garn nill-garn | 15. července 2009 v 18:10 | Reagovat

ovsem je pravda ze se matovi hejbou ty chráníčenohou to me dost stve ale jinak jsou dost dobry ;-)

20 dr.ignika maxilos dr.ignika maxilos | E-mail | Web | 15. července 2009 v 18:17 | Reagovat

podte pls na muj blog nekdo me ktitizuje

21 KARDAS KARDAS | Web | 15. července 2009 v 18:38 | Reagovat

good,ja budu objednavat vsechny.

22 icarax icarax | 15. července 2009 v 20:33 | Reagovat

goooooood za necelé 2 tydny ho nejspíš budu mít :-)

23 Sakura+ Sakura+ | Web | 15. července 2009 v 22:06 | Reagovat

Ahoj,prosím ťa hlasuj za mňa na
http://love-sakura-anime.blog.cz/0907/1-kolo-souteze-sonb#komentare
som tam ako Sakura+.Moc tiďakujem ak zahlasuješ.A sorry za reklamu.

24 Makuta-Icarax Makuta-Icarax | Web | 16. července 2009 v 8:23 | Reagovat

super reca

25 Toa ()()()% Toa ()()()% | 16. července 2009 v 10:16 | Reagovat

jj Máťa je super :-) ale ta maska je fakt tak 2x menší než u Toa Igniky  8-O

26 tuzo tuzo | Web | 16. července 2009 v 10:50 | Reagovat

je fakt super!

27 krysa10 krysa10 | Web | 16. července 2009 v 11:25 | Reagovat

conny, ovládáš dobře angličtinu? nemusí to bejt světový aspoň něco, já mám nápad na bezva projekt ale sám to nezvládnu. napiš sem do kmntů nebo na skype. S úctou Krysa10

28 krysa10 krysa10 | Web | 16. července 2009 v 11:26 | Reagovat

jo a skoušel jsem dávat na mata-nuiho tu masku z minulýho roku, ta malá se hodí víc

29 Conner Uzumaki- Webmaster Conner Uzumaki- Webmaster | E-mail | Web | 16. července 2009 v 11:41 | Reagovat

[27]: Krysko, jako nechcu se frajeřit, ale v AJ jsem nejlepší v mojí třídě :-D

30 Aranis Aranis | 17. července 2009 v 21:39 | Reagovat

Caw,lidi pls poradte kterej je hezci? Ackar nebo Gelu ??? Jinak Mata-Nui je upe nejhezci njn:P ale celkem mi vadi ze ma jen stit jak matoro mahri(NEE ze by se k nemu nehodil ale prece jenom mec/e sou lepsi pre s nima de bjovat) ale jinak upe nej  :-D

31 Aranis Aranis | 17. července 2009 v 21:41 | Reagovat

a samozdrejme ruce od toa metru ah ah jak ja ty nohy (mata nui to ma jako ruce) od metru nui nenavidim xD

32 ACKAR ACKAR | 20. července 2009 v 17:57 | Reagovat

ten je tvůj ???

33 ACKAR ACKAR | 20. července 2009 v 18:00 | Reagovat

http://bionicle.lego.com/en-US/d
efault.aspx?domainredir=bionicle.lego.com koukně te se na to 8-)

34 ACKAR ACKAR | 20. července 2009 v 18:02 | Reagovat

[29]: ty bys ani nevěděl kolik je lidí na celém světě :-P

35 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:14 | Reagovat

a na www.cyberhracky.cz/ maji vsechny legends za 253,- njn, jen 1kc usetrite ale je to stejne výhodnejsi!!

36 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:15 | Reagovat

a kdyby ste tam nemohly legends najit tak odkaz na gelua xD www.cyberhracky.cz/lego-8988-bionicle-gelu-53212

37 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:23 | Reagovat

a kdybyste nechtely gelua (no to snad ani neni mozny) tak dejte www.cyberhracky.cz/ a nahore upe nahore vyberte lego dejte do hledacky co potrebujete a mate to :D

38 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:30 | Reagovat

to je volovina vono to tam nejde najit xD

39 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:42 | Reagovat

beru vsechno zpatky http://www.morelega.cz/lego-bionicle-34/bionicle-glatorian-legends-258/?osCsid=rghofkssnc4o18f3outktvd0n6

Legends za 252! az na gelua ten je za 356xD(asi naka chyba stranky a kdyz ne tak  www.cyberhracky.cz/lego-8988-bionicle-gelu-53212

pisou tam ,,299-57(16%) pritom to stoji 356 xD :-D

40 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:42 | Reagovat

njn 299-57 je 242 xD

41 Annie Annie | E-mail | 6. srpna 2009 v 15:41 | Reagovat

Mata nuieho nesnááššíím!!!Vůbec se mi nelíbí!Proto jsem si koupila všechny,jen jeho ne.

42 Mata Nui Mata Nui | E-mail | 7. srpna 2009 v 20:32 | Reagovat

já ho mám a je fakt boží ale víte že tu zbran tvoří brouk?

43 Solek Solek | E-mail | Web | 11. srpna 2009 v 14:52 | Reagovat

tyjvo ty se máš máš dvě masky života a já asi tak bobek :-|

44 Mata Nui Mata Nui | 1. ledna 2010 v 17:09 | Reagovat

jsem jinej mata nui vim že je to brouk a kde seženu to DvD?pls řekněte :-|

45 Gresh Glatorian Gresh Glatorian | E-mail | 8. března 2010 v 13:53 | Reagovat

no tal podle mě se k němu nehodí ten štít a odstřelovačka nebo co to je uz jsem zapomel kdyby k nemu byl ten mec jak ma ve filmu to by byl cool jestli s semnou souhlasite pisnete mi na email.driv jsem delal a skladal sam bionicli ale ted me to uz prestalo a zase me to vzalo opravdu !!!kdyby k nemu admin dal ten mec jak ma ten velkej a nechal mu ten stit bylo by to lepsiiiii ADMINE AUTORE pisni pls a ukaz tu nejake ty fotky kouknu a dam hlas lidi pisnete mi i vi jestli souhlasite CS zatim :D :-!

46 mata nui mata nui | 12. července 2010 v 17:19 | Reagovat

kdes ho koupil ja ho hledam ale nikde prosíím odpovez na chajda.michal@a dal to stad znas
:-)

47 mata nui mata nui | 12. července 2010 v 17:21 | Reagovat

odpověz prosím do 14 dnů

48 tarix tarix | 18. listopadu 2010 v 16:55 | Reagovat

cool 8-)  8-)  8-)

49 vorox vorox | 30. listopadu 2010 v 20:15 | Reagovat

velmi dobrej
škoda taky jsem ho mohl mýt

50 Arthas Arthas | 21. prosince 2010 v 23:23 | Reagovat

[49]:  Proč jsi ho mohl mýt ? Je špinavý ?

51 Antroz T6 Antroz T6 | Web | 30. srpna 2011 v 10:01 | Reagovat

hustý! O_O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Snad se Vám tu líbí a příjdete zas :-)free counters