CITÁT TÝDNE: Bionicle budou v srpnu pryč, ale díky Hero Factory zůstanou nadále!
Přečtěte si prosím Pravidla Blogu >>>ZDE<<< . Děkuji.

Recenze: Gelu a Stronius

14. července 2009 v 13:21 | Conner Uzumaki |  Recenze
Taaak, tu jsou! Docela rychlý, co? :-)
Tady jsou všichni čtyři. Ale na dnešek jsem si vybral Gelua a Stroniuse. C.č.

Gelu krabice. Krása. 90%
Zezadu. Všichni Legends.
Dílky z krabice.
Seskládaný. Nový jsou ale jen 3. Chjo.... Ale jsou good za tu cenu.... 85%
Návod. Nádhera!!!!!
Tělo&hlava. Starý zůsob, ale tady se hodí.
A tady celý. Krása! Dobrý příklad toho, jak se dají "oprášit" staré dílky a udělat z nich gooood bio.
Maska. NÁDHERA!!!!!! 95%
Meče. Fakt kusy, 85%
Todle je skvělý- ty Metusovy štíty na rameni!!!
Útočná pozice
Obranná pozice
+ a -
  • +
  • Maska
  • Meče
  • Metusovy štíty na rameni
  • Starý, ale dobrý styl
  • Dobrá cena
  • Celkově
  • -
  • Málo nových dílků
Celkem 85% Gelu je fakt super!!!!!! Doporučuju
Krabka to samé 90%
Zezadu
Dílky z krabice
Seskládané. V nových dílkách je to náhrada za Gelua.
Pretty návod :-D
Tělo a nohy. Nohy robustní, stabilní a ty chrániče good!
A celý. Ty jo, já n něj čuměl jak Piraka, když mu v Bionicle Heroes dáte nafrak :-D
Hlava "Raptor style". 85%
Kyj. Ty jo, fakt dobrý.90%
Útočná pozice
Obranná pozice
+ a -
  • +
  • Robustnost
  • Brnění
  • Kyj
  • Helma
  • Nohy
  • Celkově
  • Cena
  • Hodně new dílků
  • -
  • Moooožná trochu výška
Tak na Stróňovi se vývojáři asi vyřádili. Doporučuju všem. 90%
Příště: Mata Nui
 

18 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Noogai123 Noogai123 | 14. července 2009 v 13:32 | Reagovat

Goooooooood

2 mahri nuparu(kaja) mahri nuparu(kaja) | Web | 14. července 2009 v 14:25 | Reagovat

já už mám,všechny,a přišli asi o hodinu a půl :)
takže su první čech co má:stroniuse,gelua,ackara,kiinu a vastuse yahooooda!xD

3 Skopio Skopio | E-mail | Web | 14. července 2009 v 14:28 | Reagovat

Hustá recenze,chtěl bych je taky

4 nill-garn nill-garn | 14. července 2009 v 18:11 | Reagovat

ja uz mam kiinu mataka stroniuse a astuse :-D

5 nill-garn nill-garn | 14. července 2009 v 18:12 | Reagovat

[4]: pardon vastuse sem chtel napsat :-!

6 solek solek | 14. července 2009 v 19:15 | Reagovat

drrrrrrrrrrrsný ale já nemam ani jednoho zlato ale brozo se vrátí babička takže se to brzo změní

7 icarax icarax | 14. července 2009 v 19:18 | Reagovat

wow Stronius zacjvilku bude v mojí sbírce :-D

8 Strakk Strakk | Web | 14. července 2009 v 20:37 | Reagovat

Good recka!A asi si kúpim aj Stroniusa!!(neviem,ale nejak sa mi tý Legends začínajú až moc páčiť!)

9 krysa10 krysa10 | Web | 14. července 2009 v 21:29 | Reagovat

a ja budu asi tretiiiiiii moznaaa, zejtra rano pro ne du na postu huraaaa

10 Mata-nui Mata-nui | 14. července 2009 v 21:51 | Reagovat

jak ti Legends vůbec vznikli? a ještě těch stroniusů je jako skrallu nebo je jen jeden? :-?

11 matoro ignika matoro ignika | E-mail | Web | 15. července 2009 v 9:08 | Reagovat

Stronius!Stonius!

12 STRAKK STRAKK | Web | 15. července 2009 v 15:54 | Reagovat

coooooool

13 Aranis Aranis | 17. července 2009 v 21:46 | Reagovat

Caw,lidi pls poradte kterej je hezci? Ackar nebo Gelu ??? Jinak u Gelua se mi libi zbran akorat me stve ZE JSOU TY CEPELE Z GUMY!!! A celkem ta modra barva na nohou (NEE ze by se to nehodilo ja nwm jak vy ale ja bych dal trosicku svetlejsi :P)ae jinak good ale zase nwm jestly je hezcy jak Ackar xD ,Jinak Stronius njn,namakanej jak neco, zbran taky good ,ale je malej(NEE ze by takovy ''Warriori'' nemely bejt maly ale ja davam prednost velkejm bioiclum)(NEE zase titanum ale lepsi Gresh jak Malum pre Gresh je vetsi:P)pak se mi na ''Stŕoňovi'' libej chranice , celkem helma  8-O  a konbinace sem tam ta cerveny v cerny vynika a je to hezky :)

14 Aranis Aranis | 17. července 2009 v 21:47 | Reagovat

[10]: Stroniusu je vic jako skrallu koukni se na bionicle com fun zone a pod 1. sneak peak mas dukaz ;) :-D

15 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 9:05 | Reagovat

jo a , von v The Legend Reborn nebude Gelu???

16 Aranis Aranis | 21. července 2009 v 21:21 | Reagovat

takze , kámo jestly net nelze (a doufam ze ne) tak ''Stróňas'' je jen o 4CM mesy jak lewa phantoka a to je lewa dost velkej (a jestly net vopravdu nelze )(ze je lewa 19Cm , a gresh 17CM xD cemuz neverim ale to je jedno) tak mas stroniuse pekne velkyho....

17 ACKAR ACKAR | 23. července 2009 v 14:03 | Reagovat

hej jsem v pěkný rejži kdo mi z vás pomůže   :-) .já potřebuju vezoka ale rodiče mi ho nedovolej koupit.ODEPIŠTE NA TUTO ZPRÁVU  :-D

18 MATA  NUI MATA NUI | 20. září 2009 v 19:30 | Reagovat

ty meče sou z gumy??(myslim jen čepele)

19 gelu gelu | 9. ledna 2010 v 18:31 | Reagovat

kolik asi tak stali?

20 tmatanui tmatanui | Web | 18. dubna 2010 v 9:27 | Reagovat

je super taky ho schanim

21 Getrakk Getrakk | 21. prosince 2010 v 23:24 | Reagovat

Z těch nárameníků jde udělat štít

22 herobio herobio | 5. ledna 2011 v 13:13 | Reagovat

dostanuho k vysvědčení :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Snad se Vám tu líbí a příjdete zas :-)free counters